Η ιατρός

Δρ. Μελίνα Νικάκη Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η δρ. Νικάκη Μελίνα αποφοίτησε από το Κρατικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο «ακαδ.Ι.Π.Πάβλωφ» της Αγίας Πετρούπολης, απ΄όπου με ειδική απόφαση της κρατικής εξεταστικής επιτροπής της απονεμήθηκε ο τίτλος Διδάκτορα της ιατρικής, το 1995.
Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο αγροτικό ιατρείο Ανάφης Κυκλάδων, όπου εργάστηκε τα έτη 1996-1998 παρέχοντας πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, αλλά συνεχίζει ως σήμερα να παρέχει τηλεϊατρική βοήθεια με τις δερματολογικές πλέον γνώσεις της στους κατοίκους του άγονου αυτού νησιού.
Άσκησε 2 έτη Γενικής Παθολογίας στο Γ.Ν.Ν.Εδέσσης Ν.Πέλλας (1998-2000), από τα οποία το ένα έτος διετέλεσε βοηθός Πνευμονολόγου, συμμετέχοντας ενεργά στο κλινικό και εκπαιδευτικό έργο και των δύο τμημάτων.
Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθημάτων στο ΚΕΚ – Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά το 2001, με θέμα: «Εφαρμογές Πληροφορικής στην Ιατρική-Τηλεϊατρική».

Ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία εξολοκλήρου στο Νοσοκομείο Δερματολογικών και Αφροδισίων Νοσημάτων «Α.Συγγρός» παρακολουθώντας και συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα εξειδικευμένα τμήματα και κλινικές του Νοσοκομείου αποκτώντας γνώσεις σε όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας, των Σεξουαλικώς μεταδιδομένων Νοσημάτων, την Παιδοδερματολογία ,την Επεμβατική Δερματολογία.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας συμμετείχε σε πρωτόκολλα θεραπειών δερματολογικών παθήσεων, όπως ατοπικής δερματίτιδας, ψωρίασης δέρματος-ονύχων, σαρκώματος Kaposi, κρυοχειρουργικής αντιμετώπισης χηλοειδών, αντιμετώπισης με DPCP ασθενών με εκεταμένη γυροειδή αλωπεκία.

Στο Δερματολογικό ιατρείο της Δρ Νικάκη κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα. Δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε σας πρόβλημα. 

Στον εξοπλισμό του ιατρείου περιλαμβάνονται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την ανώδυνη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυίας (LASER Alexandrite-CANDELA) όπως και για τη σύσφιξη προσώπου-σώματος, αντιμετώπιση τοπικού πάχους, λιπογλυπτική (ραδιοσυχνότητες RF-APOLLO TRIPOLAR).

Επίσης, αντιμετωπίζονται καλοήθεις, ιογενείς και προκαρκινικές βλάβες και καρκινώματα του δερματος (HPV-βλάβες,ακτινικές υπερκερατώσεις, βασικοκυτταρικά επιθηλιώματα) με την εφαρμογή της κρυοχειρουργικής μεθόδου και άλλων σύγχρονων μεθόδων θεραπείας.

Στο δερματολογικό ιατρείο της Δρ Νικάκη κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και δίνονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για κάθε σας πρόβλημα.

Μέσα από μια σειρά δερματολογικών, δερματοχειρουργικών, αισθητικών και laser σύγχρονων μεθόδων που εφαρμόζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες σας.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα!

Κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα online η καλέστε μας στο 210 8217561