Μεσοθεραπεία τριχωτού

Είναι μια θεραπευτική μέθοδος που περιλαμβάνει την έγχυση ενδοδερμικά ουσιών όπως βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα, φαρμακευτικές ουσίες που βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία κ.α.

Το κοκτέιλ των επιλεγμένων ουσιών εγχύεται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα με τη χρήση μικροβελόνας μεγέθους 4-6mm ή dermaRoller ή dermapen (ειδικές συσκευές με μικροβελόνες). Για την ελαχιστοποίηση της δυσφορίας που μπορεί να προκαλέσουν οι μικροεγχύσεις στην ευαίσθητη περιοχή του τριχωτού μπορεί να προηγηθεί τοπική αναισθητική κρέμα.

Για ποιο λόγο να κάνω μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία δεν υποκαθιστά τη θεραπεία που συστήνει ο δερματολόγος για το σπίτι αλλά τη συμπληρώνει.και βοηθά να δούμε πιο γρήγορα αποτελέσματα. Στόχος της είναι η μείωση της τριχόπτωσης, η ενδυνάμωση των τριχοθυλακίων, η διέγερση νέας τριχοφυΐας, η αποκατάσταση του όγκου και της πυκνότητας των μαλλιών. Ενδείκνυται κυρίως σε ανδρογεννητική και γυροειδή αλωπεκία.

Με ποια συχνότητα γίνονται οι θεραπείες;

Συστήνονται επαναλήψεις κάθε 10-15 ημέρες για 3 μήνες και συντήρηση 1 συνεδρία κάθε 1-2 μήνες.

Πόσο διαρκεί κάθε θεραπεία;

Η διάρκεια της μεσοθεραπείας είναι 20-30 λεπτά.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για την εφαρμογή .

Δεν υπάρχει περιορισμός λόγω της ηλιοφάνειας .Γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου.

Ήπιο άλγος ή καύσος μπορεί να διαρκέσει λίγη ώρα μετά ενώ σπανίως μπορεί να εμφανιστεί κάποιο μικρό αιμάτωμα που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες έως 1-2 ημέρες.

Περιστατικά Πριν-Μετά

Μεσοθεραπεία τριχωτού (μετά από 3 συνεδρίες)

 

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

Καλέστε μας 210 8217561 ή κλείστε το ραντεβού σας ηλεκτρονικά